Despre noi

SC FOREVIN SHOP SRL este partenerul in care poti avea incredere. Echipa noastra are o lunga experienta in vanzarea de obiecte sanitare si incalzire. Suntem gata sa te ajutam in luarea deciziei corecte atunci cand vrei sa-ti redecorezi baia si casa sau cand achizitionezi obiectele sanitare si produse pentru instalatii incalzire.

Cand cumperi de la noi ai garantia unui produs de calitate. Comercializam numai producatori importanti, cu standarde de calitate ridicate. Cand primesti produsele, ele sunt insotite de certificatul de calitate si garantie original al producatorului.

Toate obiectele comercializate sunt bunuri de folosinta indelungata, cu durata mare de garantie. E important sa stii ca vom fi aici si peste cativa ani!

Suntem parteneri si distribuitor din 2009 produsele de calitate FERRO. www.ferro.pl , www.ferro.ro

Avem o experienta in produse de calitate aproape 10 ani. Se poate descarca catalogul complet de la producator aici pentru a simplifica alegerea de baterii, accesori baie, produse incalzire. Tinem stoc forte mare de produse cea ce inseamna ca putem trimite produsele comandate de la intro zi la alta.

Descarca catalog FERRO 2018:

          https://www.ferro.ro/cataloage.html